VALET PARKING

Valet Parking

Organiseert u een groot evenement voor veel gasten op een mooie locatie in Eindhoven met lastige parkeerruimte? Valet parking is een handige service wanneer u een evenement organiseert waar veel mensen met de auto naar toe komen. Met de Valet parking service van Car Class zorgt dat uw evenement in stijl begint en eindigt!

Een Valet Parking door chauffeurs

Na aankomst bij de entree van uw evenement neemt een chauffeur van Car Class de auto over van uw gasten. Onze chauffeurs rijden de auto van uw gasten naar een veilige parkeerplaats en bewaren de sleutels. Wanneer het evenement afgelopen is, zorgen ze er bovendien voor dat de auto weer op tijd klaarstaat, zodat uw gasten gemakkelijk kunnen vertrekken.

Interesse in valet parking?

Ieder evenement is uniek en daarom bespreken we graag met u het aantal benodigde chauffeurs voor uw evenement om de valet parking zo soepel en economisch mogelijk te laten verlopen. Bij deze service hanteren wij een uurtarief van € 24,70 per uur (excl. BTW) per chauffeur. Voor meer informatie, een offerte of reservering van een valet parking kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

Valet Parking

OFFERTE AANVRAGEN