DIRECTIECHAUFFEUR

Uw eigen directiechauffeur in Eindhoven

Staat u elke dag op weg van Eindhoven naar uw werk in de file? Op weg naar uw klanten neemt de directiechauffeur het stuur van u over. U kunt eenvoudig kosten besparen door met een directiechauffeur op pad te gaan in uw eigen auto. U heeft dan uw handen en hoofd vrij om u te richten op uw eigen werkzaamheden. Comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met een directiechauffeur van Car Class Chauffeursdiensten.

Voordelen van een directiechauffeur op afroep in Eindhoven

   • ✓ Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
   • ✓ Door gebruik te maken van een directiechauffeur kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
   • ✓ U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
   • ✓ Omdat u zorgeloos in de auto zit en de chauffeur rijdt, kunt u onderweg bellen of vergaderingen voorbereiden.
Directiechauffeur

Stappenplan aanvraag directiechauffeur

=

Stap 1: Intake en selectie chauffeur.

Samen met een accountmanager van Car Class maakt u een inventarisatie van alle wensen en eisen voor uw eigen directiechauffeur. Met deze gegevens stelt de accountmanager een lijst kandidaten samen, waar u de meest geschikte directiechauffeur uit kunt kiezen.

=

Stap 2: Proefperiode en chaufferen.

De directiechauffeur gaat voor u rijden op de afgesproken dagen. Na een proefperiode, kunt u ieder gewenst moment gebruik maken van uw eigen chauffeur.

R

Stap 3: Feedback en evaluatie.

In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Vraag nu een offerte voor een directiechauffeur in Eindhoven aan

Het uurtarief voor een directiechauffeur is € 43,10 excl. BTW. U kunt een gratis offerte aanvragen voor een directiechauffeur in Eindhoven door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte! U kunt 088-CHAUFFEUR (088-2428333) bellen voor reserveringen of meer informatie over een directiechauffeur in Eindhoven.

OFFERTE AANVRAGEN