PRIVECHAUFFEUR Eindhoven

Privechauffeur op afroep in Eindhoven

Wilt u afspraken kunnen voorbereiden terwijl u onderweg bent? De service van een privechauffeur wordt steeds meer gebruikt binnen het bedrijfsleven! Een privechauffeur staat 24/7 voor u klaar in Eindhoven en is door heel Europa inzetbaar. Lees hieronder de andere voordelen van een chauffeur.

Voordelen van een privechauffeur op afroep

   • ✓ Op de plaats van bestemming staat de chauffeur klaar om voor u andere taken te verrichten. Uw chauffeur kan bijvoorbeeld post voor u bezorgen, uw auto wassen of een boodschap doen.
   • ✓ De chauffeur zal u voor de deur afzetten, waardoor u niet naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.
   • ✓ De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
   • ✓ Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.
Privechauffeur Eindhoven

Tarief voor een privechauffeur op afroep

Een privechauffeur beschikt in bijna alle gevallen over een OV-kaart en er worden dan geen reiskosten in rekening gebracht bij doordeweekse ritten. Dit scheelt u enorm in de kosten! Nog nooit gebruik gemaakt van een prive chauffeur? Car Class hanteert bij uw eerste rit een tarief van € 17,50 per uur (incl. verzekering, excl. BTW). Het normale tarief voor een privechauffeur op afroep is € 29,35 per uur excl. BTW.

Privechauffeur in Eindhoven reserveren?

Bel nu 088-CHAUFFEUR om een chauffeur in Eindhoven te boeken. Als u overtuigd bent van de voordelen van onze chauffeursdiensten kunt u direct online een chauffeur reserveren door ons reserveringsformulier in te vullen. Wij maken voor u gratis een kostenindicatie voor een rit met chauffeur. Vul het offerte aanvraagformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!

OFFERTE AANVRAGEN