STUDENTCHAUFFEUR Eindhoven

Op zoek naar een studentchauffeur?

Wilt u ook onderweg efficient kunnen werken? Met een studentchauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Een flexibel inzetbare studentchauffeur van Car Class kan u 24 uur per dag en 7 dagen per week door heel Nederland, de Benelux en Europa rijden.

Voordelen van een studentchauffeur

   • ✓ In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.
   • ✓ Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt in Eindhoven kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen.
   • ✓ De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in een file- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden.
   • ✓ Tijdens de reis van of naar Eindhoven kunt u ongestoord doorwerken.
Studentchauffeur Eindhoven

Tarieven

Een studentchauffeur beschikt over een OV-jaarkaart en er worden over het algemeen geen reiskosten in rekening worden gebracht bij doordeweekse ritten. Dit scheelt dus enorm in de kosten! Voor uw eerste rit bieden wij u een student chauffeur aan voor slechts €17,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW).

Direct een student chauffeur in Eindhoven boeken

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door bereiken op 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Indien u direct een chauffeur wilt reserveren kunt u gebruik maken van ons online reserveringsformulier. U kunt ook een gratis offerte aanvragen voor een chauffeur in Eindhoven door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte!

OFFERTE AANVRAGEN